LES NOSTRES WEBS

OFICINES D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ

OFICINES D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ

OAC SA CABANETA

  • De dilluns a divendres de 8.15 a 14h i dissabtes de 9 a 13h

  • c/Camí de n’Olesa, 6, Sa Cabaneta

  • 971 78 81 00

OAC ES PONT D’INCA

  • De dilluns a divendres de 8.15 a 14h i dijous de 15.15 a 19h

  • c/Av. Antoni Maura, 56, Es Pont d’Inca

  • 971 79 51 45

OAC SA CABANA

  • De dilluns a divendres de 8.15 a 14h

  • c/Camí de la Cabana, 57, Sa Cabana

  • 971 79 46 43

EL MÉS DESTACAT

EL MÉS DESTACAT

jornades familiars

JORNADES FAMILIARS

Les Jornades Familiars sorgeixen com a iniciativa de l’àrea de Serveis Socials amb l’objectiu d’oferir de manera totalment gratuïta diferents xerrades i col·loquis per a pares i mares del municipi de Marratxí.

MARRATXÍ CULTURAL

Programa d’activitats que omplirà el nostre municipi d’esdeveniments per a tots els públics. Música, teatre, contacontes i ball són algunes de les múltiples opcions que ofereix.

estantes de farmacies de guardia

FARMÀCIES DE GUARDIA

Busques una farmàcia de guàrdia? Aquí tens les que romanen obertes aquest mes.

AGENDA

Consulta i participa de les activitats de Marratxí. A la web marratxiesviu.es trobaràs l’agenda municipal amb tots els actes i esdeveniments disponibles al nostre municipi.

COMPOSTATGE DOMÈSTIC

L’objecte del projecte és fomentar el compostatge de la fracció orgànica a les llars del municipi. La fracció orgànica comprèn, principalment, les restes de menjar i les restes vegetals de mida petita de tipus no llenyós (gespa, fullaraca, rams de flors, etc.); poden suposar un 40% en pes de la bossa domèstica de fems en aquells nuclis on no n’hi ha existeix recollida selectiva.

CERÀMICA DE MARRATXÍ

La marca Ceràmica de Marratxí neix amb l’objectiu d’unificar sota aquesta denominació la promoció i la difusió del vessant artístic, comercial i turístic de la ceràmica del municipi.

POLICIA LOCAL

Té la missió d’impulsar la qualitat de vida a la ciutat a través de la millora de la seguretat ciutadana. Pots trobar les oficines de la Policia Local del municipi al carrer Celleters, 38.

Tel: 971-604408

DONA SANG

L’Ajuntament de Marratxí colabora amb la fundació Banc de Sang per fomentar la donació de sang entre els veïnats. Consulta les dates de recollida al calendari de la Fundació.