Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Marratxí neix el febrer de 1990 amb l’objectiu de formar als membres de la Banda Municipal de Música de Marratxí. Al capdavant d’aquest projecte es trobaven el seu director i fundador, Emilio Arnao, professor superior de Clarinet pel Conservatori Superior de València i professor superior de Percussió pel Conservatori Superior de Barcelona, i el llavors regidor d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Marratxí, Antoni Montilla Peinado.

Al llarg de tot aquest temps, l’Escola Municipal de Música de Marratxí s’ha consolidat com una important oferta educativa basada en una impecable formació en llenguatge musical i una sòlida formació instrumental. Un excel·lent equip de docents, músics especialistes en les diferents famílies d’instruments, contribueix  a oferir una formació de qualitat als futurs membres de la Banda Municipal de Música de Marratxí, que actualment compta amb més de 60 músics.

A més, a partir del curs 2016/2017, i amb la finalitat de donar resposta a les peticions que veníem rebent, iniciem l’oferta educativa per a nens de 4 i 5 anys en sensibilització musical.