ORGULL LGTBIQ+ 2021

Ja fa més de 50 anys de les revoltes de Stonewall, que marquen l’inici de les manifestacions de l’Orgull, celebram  40 anys de Lluita LGTBIQ+ en el nostre territori i és de justícia fer memòria i reconèixer totes les persones i col·lectius que han lluitat per tal que els drets de les persones del col·lectiu LGTBIQ+ siguin reconeguts.

Enguany, el Lema que han escollit les plataformes organitzadores de l’Orgull2021 és “els drets humans no es negocien, es legislen: Llei integral Trans, ja” A les Illes Balears la Llei contra la LGTBIQ-fòbia fou aprovada l’any 2016, que reconeix i garanteix que les persones transsexuals siguin tractades i anomenades d’acord amb el nom del gènere amb què s’identifiquen, encara que siguin menors d’edat, especialment en els àmbits educatiu, universitari i sanitari.

25 de juny

Peça teatral “Alerta Raspall de dents! (mites lèsbics i altres deliris” a càrrec de “La líoparda Teatre”. 

“Després de dos anys d’abstinència, confinament i incongruències torna Alerta, raspall de dents! (mites lèsbics i altres deliris).

No te perdis aquesta sàtira lèsbica d’humor sàfic des del tribadisme que no deixarà indiferent la camionera who lives inside you.”

  • divendres 25 de juny

  • 19:00h

  • Parc de la Mediterrània (Nova Cabana)

26 de juny

Escape Room amb temàtica de LGTBIQ+ a càrrec de LZD eventos.

“Serà un Escape Room obert, organitzat amb grups de 6 persones com a màxim i a diferents horaris. Les persones participants hauran de resoldre diferents caixes misterioses que inclouen temàtica LGTBIQ+.”

Informació i inscripcions 633 96 96 92

  • Parc de la Mediterrània

  • dissabte 26 de juny

  • 10:00h

28 de juny

La muralista Carolina Adán Caro pintarà un mural amb la temàtica LGTBIQ+.

Carolina Adán Caro (Pinto, 08-06-1984), va iniciar la seva formació acadèmica en el camp de les ciències influïda per la tradició familiar, però alguna cosa en el seu interior la va atreure sempre cap al món de l’art.

El punt d’inflexió va ser quan va ser acceptada amb tan sols divuit anys com alumna del pintor Antonio López, realitzant un curs d’estiu que canviaria la seva vida per sempre. Va decidir apostar per la seva vocació, i va ingressar en la Facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid.