El Ayuntamiento de Marratxí, a través del área de Cultura, ha presentado ‘Cultura a la fresca’, el programa de actividades y eventos que se desarrollará en el municipio entre el 7 de agosto y el 11 de septiembre. Sa Cabaneta, Es Figueral, Pòrtol, Sa Nova Cabana y Es Pla de na Tesa serán los escenarios de las noches de verano de ‘Cultura a la fresca’.

El Consistorio ha preparado un programa que incluye actuaciones musicales y obras de teatro, unos eventos que se celebrarán con total respeto a los aforos marcados por la normativa sanitaria. Todos los eventos tendrán un aforo máximo. Para participar será necesario reservar la entrada en la web cultura.marratxi.es

El alcalde de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicado que el Consistorio «apuesta a fondo por la agenda cultural porque creemos que la cultura añade unos valores muy importantes a nuestra sociedad y por eso hemos creado este programa cultural tan amplio y diverso, y lo hacemos de forma segura, tal como recomiendan las autoridades sanitarias «.

El concejal de Cultura, Josep Ramis, ha destacado que la edición de este año de ‘Cultura a la fresca’ «pretende ser muy ecléctica con el objetivo de ofrecer un amplio abanico de artes escénicas y musicales. Y por eso, incluimos música orquestal, pop, danza, teatro, música de cantautor y jazz «.

Ramis ha explicado que la edición de este año se prolonga desde el 7 de agosto hasta el 11 de septiembre y que es un ciclo pensado en todos los públicos y donde se ha incluido a artistas de fuera de Mallorca. «Hemos llevado a Andreu Valor, que es un cantautor alicantino que cuenta con una trayectoria destacada y también incluimos a la cantautora folk inglesa Saskia Griffiths-Moore, que viene de gira a Mallorca y aprovechamos para tenerla en Marratxí».

Programa ‘Cultura a la Fresca’:

Dissabte 7 d’agost, 20 h. Plaça del Mercat. Sa Cabana

Jove Orquestra Simfònica de Marratxí

Concert de l’orquestra marratxinera sorgida a l’empara de l’escola Obrador de Músics, des Pont d’Inca. Una actuació eclèctica per a gaudir de músiques de tots els temps.

Diumenge 15 d’agost, 20 h. Pista coberta del Pavelló. Es Pla de na Tesa

Suasi i els Electrodomèstics

Pep Suasi, l’excantant de Fora des Sembrat, un vell rocker que mai ha marxat, torna amb Els Electrodomèstics, una banda experimentada. Asseguren una bona estona de bones cançons de factura impecable.

Dijous 19 d’agost, 20 h. Parc de la Mediterrània. Sa Nova Cabana

Waterfalls. La Mecànica [CACIM]

Teatre de carrer i teatre físic es reuneixen en un espectacle on el somni d’un artista orgullós es converteix en un malson a mesura que els elements i el públic s’involucren, portant-lo de dalt a baix en 35 minuts.

Dissabte 21 d’agost, 20.30. Pati de l’associació de Veïnats. Pòrtol

Sense paga, ningú paga. Estudi Zero Teatre [CACIM]

Set actors donen vida als diferents personatges amb jocs d’equívocs que recorden un vodevil contemporani amb moments de participació i proximitat, i jocs inspirats en el clown o la farsa. Magistral obra de Darío Fo.

Dissabte 28 d’agost, 21 h. Jardí del Museu del Fang. Sa Cabaneta

Andreu Valor

El cantautor de Cocentaina torna al nostre municipi per presentar el seu darrer disc, Insurrecte, que ha estat guardonat com a Millor disc de cançó d’autor i Millor gira als Premis Carles Santos que atorga la Generalitat Valenciana. 

Divendres 3 de setembre, 21 h. Jardí del Museu del Fang. Sa Cabaneta

Saskia Griffiths-Moore

Actua per primera vegada a Mallorca la cantant londinenca Saskia Griffiths-Moore, una de les estrelles emergents en el panorama folk anglès i que ha gravat el seu darrer disc als mítics Abbey Road Studios.

Dijous 9 de setembre, 20 h. Plaça de Can Barceló. Es Pla de na Tesa

Guaret. Colectivo Banana Ros – We Never Sleep [CACIM]

Una obra de teatre coproduïda pel Colectivo Banana Ros i We Never Sleep i ideada i interpretada per l’actor Pedro Mas, on la poesia d’en Damià Huguet serveix per omplir el buit d’una pèrdua.

Dissabte 11 de setembre, 20 h. Plaça de l’associació de Veïnats. Es Figueral

Santa Aina Latin Jazz [CACIM]

Concert de la mà de tot un veterà de l’escena jazzística mallorquina, Miquel Àngel Pericàs, que ens porta de la mà d’aquest gènere les obres més populars d’un mestre de la guitarra com Carlos Santana.