Connectat amb les persones
Volem donar suport a famílies o persones que viuen soles, persones majors, en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat perquè puguin millorar la seva qualitat de vida i benestar en l’àmbit individual, familiar i social, en aquest projecte impulsat per l’àrea de Serveis Socials.
Tu pots formar part d’aquest projecte. Si coneixes qualcú del teu entorn amb necessitats, sigui el teu veïnat o veïnada que a causa de la seva edat té problemes de mobilitat o la nova família del teu bloc de pisos, que tenen dificultats per adaptar-se a la seva nova vida a l’illa, pots avisar-nos.
Només necessitam que ens facis saber la situació de la persona o persones amb dificultats i nosaltres ens encarregarem de posar-nos en contacte.
S’atendrà únicament a persones empadronades a Marratxí.
Suport dirigit a …
Com puc accedir al servei?
Pots accedir al servei de Marratxí Xarxa Comunitària tant si ets la persona interessada com si vols comunicar la situació de vulnerabilitat en què es troba algú del teu voltant, sigui el teu veïnat o veïnada, qualque familiar, una amistat, etc.
Atenció a Persones Majors
És un programa que es centra en l’atenció a les persones majors que estan soles (viuen o s’hi senten). Es basa en l’ús o en la incorporació de les noves tecnologies dins l’entorn familiar, així com en les relacions amb altres persones o grups d’edat.
Persones Nouvingudes
És un programa que es centra en l’atenció a famílies que tenen dificultats per dur a terme les tasques pròpies de llar, per establir hàbits i rutines adequades o tenir cura dels seus membres.
Famílies amb necessitats especials
Donar suport a les famílies que per circumstàncies
Per altra banda, també es té en compte a les persones amb discapacitat que sovint tenen dificultats en la seva autonomia personal per manca d’habilitats o per limitacions pròpies de la seva discapacitat.
Més informació i contacte
Per a més informació pots cridar al telèfon 607-474-055 o enviar un correu electrònic a marratxienxarxa@marratxi.es
La persona encarregada d’aquest projecte, és el treballador social Jordi Alfonso.