Trobada d’Entitats Socials i Voluntariat de Marratxí

El pròxim dissabte 18 de desembre, tindrà lloc la trobada d’entitats socials i voluntariat de Marratxí oberta a tota la comunitat.

Si t’interessa el voluntariat, vols donar una mà en voluntariat, però no saps on fer-ho, ara tens l’oportunitat perfecta per conèixer les diferents associacions que hi ha a Marratxí. Està pensat com un espai per compartir amb tothom la tasca d’associacionisme i voluntariat que es duu a terme en el municipi.

L’aforament és limitat; és necessari reservar plaça per poder assistir.

A més, es presentarà la plataforma online on es recolliran les diferents entitats i associacions que hi ha en el municipi. L’objectiu d’aquesta plataforma neix amb la necessitat de consolidar el teixit associatiu del municipi. Per això, el que es pretén és la creació d’un teixit associatiu potent, on es creïn espais d’intercanvi d’informació, d’experiències i nou contingut treballant conjuntament en xarxa.

També està pensat com un pont facilitador per la població, ja que aquesta hi té un accés directe per poder veure les tasques que es duen a terme dins les entitats i quines opcions de col·laboració i/o participació es troben actives per adherir-se a elles i exercir com a persones voluntàries si són del seu interès.

  • Ca Ses Monges, Es Pla de na Tesa

  • De 10:00h a 14:00h