Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) incrementa les freqüències en totes les línies a partir d’aquest divendres 29 d’abril amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’ús del transport públic enfront de l’encariment de la benzina. Entre Inca-Marratxí-Palma hi haurà un tren cada 10 minuts en ambdós sentits, millorant la freqüència actual que es de 20 minuts. Per poder posar en marxa els nous horaris, tots els serveis efectuaran, a partir d’ara, aturades en totes les estacions entre Palma i Marratxí en ambdós sentits. En la línia Palma-Marratxí-Inca, en ambdós sentits, hi haurà un tren cada 10 minuts entre les 6.10 hores i les 9.40 hores, i entre les 13.10 hores i les 18.08 hores.

A partir d’ara el trajecte Palma-Inca, en ambdós sentits, disposarà de 42 enllaços més cada dia, passant de 103 a 145, segons ha informat la Conselleria de Mobilitat. Hi haurà vuit serveis diaris més en la línia T3 Palma-Manacor, passant de 35 a 43, i en la línia T2 Palma-Sa Pobla es passa de 34 a 42 serveis.

Així, els usuaris tindran un tren cada 40 minuts en les línies Palma-Manacor i Palma-Sa Pobla, en les franges horàries de més demanda, quan actualment tenen una freqüència d’una hora. La Conselleria de Mobilitat assegura que amb aquests canvis s’han posat les bases per atreure més viatgers al transport públic ferroviari i facilitar l’accés del ciutadà al transport en tren per tal que l’usuari “ho tengui de cada vegada més fàcil per escollir una alternativa al vehicle privat”.