Regidor:

Educació

Quant a l’Educació, l’àrea s’encarrega del manteniment infraestructura dels centres escolars, relació amb els Consells escolars, guarderies infantils, programa de mediació intercultural dins els centres escolars, coordinació programa d’activitats didàctiques per a escolars, activitats educatives de temps lliure, etc.

ESCOLES D’ESTIU

Es duran a terme activitats diverses i diferenciades per grups d‘edat i interessos dels participants: esportives,  manualitats, jocs, jocs d’aigua, tallers i activitats d‘oci.

AJUTS ESCOLETES

L’Ajuntament de Marratxí obre el termini per sol·licitar els ajuts per a les escoletes de 0 a 3 anys fins al 12 de juliol.

ESCOLA D’ADULTS

A Marratxí s’ofereixen un ventall de formacions per adults.

ESCOLETES MUNICIPALS (0-3 ANYS)

A Marratxí tenim 2 escoletes públiques que comparteixen un projecte educatiu basat en l’aprenentatge a través del joc i de les experiències sensorials. En aquest espai trobaràs tota la informació que necessites.

ESCOLES I INSTITUTS

Consulta totes les escoles i instituts per estudiar a l’illa de Mallorca, on s’inclouen les escoles i instituts de Marratxí.

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Consulta totes les escoles i instituts per estudiar a l’illa de Mallorca, on s’inclouen les escoles i instituts de Marratxí.

UIB

Vols estudiar un Grau o Post-grau? Accedeix a la pàgina web oficial de la Universitat de les Illes Balears

BIBLIOTEQUES

A Marratxí tenim dues biblioteques plenes d’activitats per totes les edats. Vine a passar una estona amb nosaltres.

ESCOLA DE MÚSICA

Inicia’t als estudis musicals que ofereix l’Escola Municipal de Música de Marratxí

ESCOLA DE CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí va ser creada l’any 1991 per Pilar Sastre, com a iniciativa pròpia davant la mancança al municipi d’activitats relacionades amb la ceràmica.