Esports

L’àrea d’Esports té com a tasques principals el foment de l’esport i el manteniment de les instal·lacions esportives. Quant al foment de l’esport, dóna suport a les activitats organitzades per les associacions i clubs esportius de Marratxí, a l’hora que organitza una sèrie d’esdeveniments puntuals com són excursions, diades esportives, cursos de natació i, cada mes de setembre, la popular Cursa des Siurell, on hi participen atletes de tota Mallorca. Per altra part, vetlla pel bon funcionament de les instal·lacions esportives, com són els camps de futbol de Son Caulelles, es Pla de na Tesa i Nova Cabana, les piscines de Pòrtol, es Pla de na Tesa i sa Cabana, els poliesportius des Figueral, Cas Capità, es Garrovers i sa Cabana, així com al Pavelló del Pla de na Tesa i les diferents pistes esportives dels centres educatius públics del terme.

PISCINES MUNICIPALS

Torna l’estiu ia partir del 14 de juny tornen a obrir les piscines municipals a Marratxí de Pòrtol, Sa Cabana i Es Pla de Na Tesa.

X CURSA DEL SIURELL

L’Ajuntament de Marratxí organitza la X Cursa benèfica del Siurell de Marratxí que tindrà lloc el pròxim 4 de novembre de 2023.

ASSOCIACIONS I CLUBS

Consulta quins clubs i associacions esportius hi ha al municipi

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Consulta quines instal·lacions pots utilitzar per practicar els activitats esportives que més t’agraden.

CYCLING FRIENDLY

Descobreix les rutes per fer en bici al nostre municipi amb col.laboració de cycling Friendly

PARC DE CAL·LISTÈNIA

El parc de cal·listènia és un projecte que va sortir dels pressupostos participatius del 2018 i que ha estat una realitat al 2019. Es troba situat al Parc de la Mediterrània.

FUTBOL-IN

Futbol-in, és un projecte de futbol comunitari de Serveis Socials