Regidora:

Salut

– Col·laboració amb l’Ibsalut en el manteniment del centres de salut i unitats bàsiques de salut ubicades a Marratxí

– Organització d’ actes o campanyes relacionades amb la salut

– Difusió del llistat de les farmàcies de guàrdia i el calendari campanyes de les donacions de sang que cada mes es fan al municipi.

Consum

Enviament de les reclamacions de consum dels ciutadans de Marratxí a la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears per a la seva tramitació.

CAMPANYA MATANCES I TRIQUINOSI

L’Ajuntament de Marratxí durà a terme un control sanitari d’animals de l’espècie porcina que es destinen al consum privat.

DONA SANG

L’Ajuntament de Marratxí colabora amb la fundació Banc de Sang per fomentar la donació de sang entre els veïnats. Consulta les dates de recollida al calendari de la Fundació.

estantes de farmacies de guardia

FARMÀCIES DE GUARDIA

Busques una farmàcia de guàrdia? Aquí tens les que romanen obertes aquest mes.

GIPEC (IB)

El Grup d’Intervenció Psicològica en Emergències i Catàstrofes de les Illes Balears (GIPEC IB), compte amb cinquanta professionals de la psicologia, amb formació, experiència i especialitzats en l’àmbit de les emergències fent feina per oferir un servei les 24 hores, els 365 dies de l’any.

VACUNACIÓ

Tota la informació que necessites sobre les campanyes de vacunació, la pots trobar aquí.

URGÈNCIES

Per qualsevol urgència mèdica us podeu adreçar al Centre de Salut Martí Serra o a l’hospital Son Llàtzer.

XARXA DE SALUT

La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit millorar la salut de la població de Marratxí, creant entorns saludables. .

ATENCIÓ PRIMÀRIA

Per consultes d’atenció primària us podeu adreçar als centres de salut Muntanya i Martí Serra, a més de l’hospital Son Llàtzer

TAXI A LA DEMANDA

Anar a l’hospital Son Llàtzer i als Centres de Salut de Marratxí ara és més facil i a preu de bus!

https://www.ibsalut.es/

TARGETA SANITÀRIA

Consulta els documents que necessites per tal de renovar o substituir la tareta sanitària.

TARGETA MOBILITAT REDUÏDA

L’Ajuntament de Marratxí posa a disposició una sèrie d’espais d’estacionament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Per ocupar aquests aparcaments s’ha de ser posseïdor de la targeta d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.