Els menors circulaven en una moto robada i sense carnet quan es van accidentar contra un vehicle estacionat

La Policía Local ha informat que la tarda del 6 de febrer del 2024, van intervenir en un incident de trànsit a l’Institut d’Educació Secundària (IES) de Marratxí, ubicat al carrer Arbre de la Ciència. Una dona va sol·licitar assistència policial després de presenciar un accident a l’estacionament del Centre d’Atenció Primària (PAC) al Camí Muntanya.

Segons el testimoni de la denunciant, una motocicleta blava circulava a alta velocitat quan va perdre el control i va impactar contra el vehicle estacionat. La motocicleta implicada estava ocupada per dos menors que van fugir cap al carrer Licorers després de l’accident.

Els agents actuants van inspeccionar la motocicleta i van observar que estava manipulada, amb cables sobresortint. Després de verificar el seu estatus, es va confirmar que la motocicleta estava denunciada com a robada a Palma, amb una denúncia presentada el mateix dia a la Prefectura de Policia Nacional.

La denunciant va proporcionar descripcions físiques detallades dels menors, facilitant la cerca. Un agent que finalitzava el seu torn va escoltar la comunicació i va localitzar dos individus coincidents amb la descripció, seguint-los al vehicle particular i proporcionant actualitzacions de la seva ubicació en temps real.

Els agents van arribar als sospitosos al carrer Gerrers, a prop de la benzinera “BP”, i van procedir a identificar-se i donar-los l’alt. Els menors van intentar fugir a la cursa, però van ser perseguits i detinguts pels agents.

Tots dos menors van ser traslladats a dependències policials, sent lliurats posteriorment als seus tutors legals on van admetre no posseir llicència ni permís de conducció, informació que es remetrà a les autoritats judicials per a la seva consideració en relació amb possibles càrrecs per delictes contra la seguretat viària i robatori de ús de vehicle de motor.