El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha visitat aquest matí a la presidenta del Govern, Marga Prohens. A la reunió han comentat els temes d’actualitat que preocupen als marratxiners, com els projectes de canvi d’enllumenat a zones importants del municipi, que es finançaran amb els fons europeus Next Generation; les obres del menjador del Costa i Llobera i la situació del projecte del parc fotovoltaic de Son Bonet. 

Pel que fa al col·legi Costa i Llobera, es tracta del menjador per als infants de l’etapa d’Educació Infantil. El projecte d’execució s’està acabant de redactar i està previst que les obres comencin per Pasqua com a molt tard. Per això, el consistori té com a objectiu l’agilització dels tràmits perquè comencin les obres com més aviat millor. “Les famílies de Pòrtol i Sa Cabaneta necessiten aquest menjador perquè els nins i nines no hagin de menjar a les aules prefabricades”, ha assegurat Llompart. La presidenta s’ha compromès a ajudar a accelerar l’inici d’obres.

El batle també ha demanat a Prohens un front comú contra el parc fotovoltaic de Son Bonet. “En aquest front comú estem, ja que des dels dos costats hem mostrat la negativa cap a aquest parc fotovoltaic”, ha explicat Llompart, que ha demanat a la presidenta que es posicioni també a favor del gran parc verd d’ús lúdic esportiu a construir a la zona. Una zona que, cal recordar, pertany a Aena.