Crear’t, l’esdeveniment més multitudinari organitzat per Espai Jove, ha celebrat la seva segona edició gràcies a l’èxit i l’acollida que va tenir a la primera. Al voltant de 3.000 visitants varen visitar la millor mostra d’art jove el passat 22 d’abril al parc de la Mediterrània. Es tracta d’un projecte cultural i artístic per a promocionar els artistes de Marratxí mitjançant tallers musicals, literaris, pictòrics, de ball i de dansa. L’objectiu és donar a conèixer als més joves i a la població en general les seves produccions i projectes artístics a la vegada que es fomenta l’estima per la cultura artística pròpia.

L’entrada a la mostra era lliure i els visitants van trobar diferents àrees com la zona de música en viu, la zona Urban, la zona d’art i exposicions i la zona market. Cada una plena de diferents activitats de modalitats artístiques. El Crear’t va ser una diada per a totes les edats: infants, joves, pares i mares i gent gran gaudint de l’art.

Aquest any varen participar artistes amb un reconegut prestigi local i nacional. Artistes locals com Llvna, Maribel Mayans, Ricky Santos, etc, i artistes nacionals com Soleá Morente. També els visitants varen poder participar en tallers impartits per diferents artistes, com tallers de grafitis, pintar quadres, teles acrobàtiques, etc.

Crear’t brinda l’oportunitat de donar a conèixer el patrimoni artístic i fomentar l’art entre la població més jove. Les activitats culturals han demostrat ser un espai idoni per cohesionar els grups de joves i fomentar l’estima a la cultura del territori.