La destinació de compres convoca un procés de selecció amb la col·laboració de l’Ajuntament de Marratxí i Marratxí Activa

Els interessats podran inscriure’s a les ofertes fins al 17 de maig i seran convocats per entrevistar-se directament amb les empreses

La destinació de compres prèmium Mallorca Fashion Outlet, considerada una de les més importants de la Mediterrània, continua creixent i obre un procés de selecció amb l’objectiu de cobrir la demanda de personal de les grans marques de moda, restauració i lleure que acull. El procés també vol donar resposta a les noves obertures que s’esperen les properes setmanes. En total, el centre estima que impulsarà la creació de més de 60 nous llocs de treball.

L’espai desenvoluparà aquest procés de selecció, que comença aquest dilluns 6 de maig, amb la col·laboració de Marratxí Activa, agència de col·locació homologada de l’Ajuntament de Marratxí. Una iniciativa que reflecteix el compromís compartit de VIA Outlets, gestora i propietària de l’espai comercial, i aquest consistori pel suport al talent local i la creació de treball estable a l’illa. El termini de recepció de candidatures expira el 17 de maig.

Un cop realitzada la inscripció a les ofertes, els candidats que superin el procés de selecció seran convocats per entrevistar-se directament amb les empreses.

Les persones interessades a formar part d’aquest procés poden presentar la seva candidatura a través del web https://talentday.marratxi.es. La major part dels llocs oferts necessiten experiència o formació en vendes i atenció al públic en l’àmbit de la moda, les vendes i la restauració, si bé no és un requisit imprescindible. Es valora positivament el coneixement d’idiomes.

Com explica Jorge Pérez de Zabalza, director de Màrqueting i Turisme de VIA Outlets a Espanya “Mallorca Fashion Outlet ofereix oportunitats reals i amb futur al sector retail de la mà d’operadors líders. Per part nostra, oferim un entorn inclusiu, divers, que posa les persones al centre i les acompanya en la seva formació i desenvolupament de noves competències a través d’eines com la nostra Retail Academy. Confiem que aquest procés de selecció contribueixi amb la sostenibilitat social a l’illa.”

Per part seva, l’alcalde de Marratxí, Jaume Llompart, assegura que és una fórmula que ha funcionat altres vegades: “Fa molt poc temps vam viure un Job Days que van ser tot un èxit de participació d’empreses i candidats. Estem convençuts que el Talent Day també ajudarà molta gent i estem encantats de poder col·laborar en el procés de selecció gràcies a Marratxí Activa”.

Mallorca Fashion Outlet és primer outlet Prèmium de l’arxipèlag balear i una de les principals destinacions de compres del nostre país. Ubicat al municipi de Marratxí, a 7 km de Palma, reuneix més de 100 marques de moda, esport i lifestyle d’alta gamma. Tot en un entorn encantador: un bulevard de compres i entreteniment dotat de més de 33.000 m2 de carrers, zones enjardinades i arbredes, 17 restaurants i cafeteries, 3 locals de lleure i 12 sales de cinema. El seu concepte clarament inspirat per la iconografia, cultura i història de l’illa, i la condició de centre obert eleven així l’experiència de compra. El complex compta amb la selecció més sofisticada de moda i lifestyle a preus outlet, que garanteix al visitant descomptes entre el 30% i el 70% durant tot l’any.

Marratxí Activa és l’àrea d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Marratxí, l’objectiu de la qual és donar resposta a empreses quant a les seves necessitats de recursos humans i persones treballadores aturades, per fomentar-ne la inserció laboral i millorar-ne el nivell de qualificació professional, mitjançant la prestació serveis vinculats a les polítiques actives d’ocupació.

Sobre VIA Outlets

VIA Outlets neix el 2014 i és propietat de la gestora holandesa d’actius financers APG. La companyia disposa d’un patrimoni d’11 espais comercials prèmium. Actualment, opera a 9 països, amb una superfície bruta lloable de 267.000 m2 i més de 1100 botigues.