El trencament d’una canonada principal d’Emaya ha inundat aquest dissabte un solar, els baixos d’un edifici i un aparcament en Pont d’Inca. Segons Emaya, a primera hora d’aquest dissabte s’ha produït el trencament d’una artèria principal d’Emaya al Pont d’Inca, la qual cosa ha provocat importants abocaments d’aigua en tota la zona i ha obligat a tallar el trànsit al carrer Antoni Maura.

Concretament, s’han inundat un solar en la zona de Francesc Salvà i Piza, els baixos d’un edifici i un aparcament. Això ha fet que diversos vehicles estacionats hagin quedat negats. Per a analitzar l’abast dels danys materials, diversos perits d’Emaya s’han traslladat fins a la zona, segons ha informat Europa Press.

Fins al lloc de dels fets s’ha desplaçat immediatament diversos efectius de la brigada municipal, Policia Local, Protecció Civil i Bombers, els quals han fet feina per a poder restablir la circulació. Gràcies a aquestes actuacions, s’ha pogut reobrir el trànsit en un dels carrils del tram d’Antoni Maura afectat pel trencament de la canonada.

Totes les administracions implicades treballen de manera conjunta per a poder retirar l’aigua embassada i restablir la normalitat en el trànsit rodat com més aviat millor.

L’alcalde de Marratxí, Miquel Cabot, s’ha desplaçat fins a la zona afectada per a conèixer de primera mà l’abast de l’ocorregut i coordinar les labors que s’han de dur a terme. Els Bombers de Mallorca han informat que la retirada d’aigua embassada podria ser qüestió d’hores perquè confien que entrat el capvespre o per la nit pugui haver-se donat solució a l’ocorregut, segons Europa Press.