Els ciutadans empadronats a Marratxí podran tramitar la Targeta Intermodal a qualsevol de les tres OAC del municipi ( OAC Ajuntament, OAC Pont d’Inca i OAC Cabana) a partir del pròxim 22 de març. D’aquesta manera, els usuaris del bus TIB, Metro M1 i M2 i Tren ja no hauran de desplaçar-se a l’Estació Intermodal de Palma per fer les gestions relacionades amb la seva targeta de transport.

El Conseller de Mobilitat, Josep Marí, el batle de Marratxí, Miquel Cabot, el director general de Mobilitat, Jaume Mateu, han presentat aquest nou servei que forma part de la nova campanya de col·laboració del Consorci de Transports de Mallorca (CTM) amb els ajuntaments per potenciar l’emissió de les targetes a cada municipi i per evitar així esperes a l’usuari.

“Agrair a l’Ajuntament de Marratxí la col·laboració en aquesta campanya que és de potenciació i de fer saber lo bó que té aquesta Targeta Intermodal que és l’element central del nou servei del transport públic de les Illes Balears”, ha assenyalat el conseller de Mobilitat.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha subratllat que l’acord és una prova de la col·laboració que existeix entre el Govern i l’Ajuntament. “Valoram molt positivament aquesta nova targeta intermodal perquè millorarà sensiblement el servei i amb aquest acord apropam la Targeta Intermodal a tots els ciutadans de Marratxí”.

Per la seva banda, la regidora de Mobilitat, Irene García, ha explicat que l’Ajuntament de Marratxí dóna una passa endavant en la tramitació íntegra de la targeta i en la seva emissió. “Som un dels primer ajuntaments que ho feim, i a partir del dia 22 de març els ciutadans podran anar a qualsevol de les tres OAC, entregaran la documentació i en un parell de dies rebran la targeta i així s’estalviaran els desplaçaments a Palma”.

El temps de tramitació de la targeta del TIB és d’uns dies i es recull a la mateixa OAC on s’inicia la tramitació. A més de les tres OAC de Marratxí, els ciutadans empadronats a Marratxí podran seguir tramitant la seva targeta a l’Estació Intermodal- Plaça Espanya de Palma, com fan actualment.

La tramitació de la Targeta Intermodal permet desplaçar-se dins Mallorca amb els diferents transports públics amb descomptes.La targeta del TIB ofereix diferents perfils: Perfil Targeta General, Perfil Targeta Jove i Família Nombrosa, Perfil Targeta Infantil i Perfil Targeta Família Nombrosa especial i altres perfils. La primera emissió de la targeta, canvi de perfill i renovació és gratuïta.

L’acord de col·laboració entre el Consorci de Transports de Mallorca i l’Ajuntament de Marratxí pretén atendre l’increment de la demanda de la Targeta Intermodal que hi ha actualment degut al sistema tarifari que va entrar en vigor el passat 1 de gener. Des de principi d’any la Targeta Intermodal s’ha convertit en un moneder i funciona amb un sistema de punts que premia als usuaris habituals, que quant més viatgen, més estalvien

Les tres OAC de Marratxí es troben a: Ajuntament de Marratxí. Camí Olesa, 66. Sa Cabaneta; OAC sa Cabana. Camino de sa Cabana, 57; OAC es Pont d’Inca, Av. Antoni Maura, 56. Edificio Erika, planta baixa