Com cada 30 de juny, Marratxí celebra el dia del seu patró, Sant Marçal. Aquest matí s’ha dut a terme la plantada dels gegants de Marratxí, la Bet i en Marçal i s’ha celebrat la missa solemne en honor a Sant Marçal i el ball a l’oferta. Seguit, han ballat els gegants amb els caparrots. Un matí molt assenyalat pels habitants de Marratxí al qual han assistit el batle de Marratxí, Jaume Llompart, amb tot l’Equip de Govern. 

Llompart, que afronta les festes de Sant Marçal com a batle per primera vegada, s’ha mostrat molt emocionat i ha recordat com des de petit venia a les festes. “Record amb molt d’amor com els joves del municipi veníem a la creu a trobar-nos i celebrar Sant Marçal, eren les primeres vegades que els nostres pares i mares ens deixaven sortir tots sols de casa”, ha afegit el batle. 

També ha aprofitat per convidar a tots els habitants de Marratxí i visitants d’arreu de Mallorca a gaudir d’un cap de setmana festiu, destacant com a novetat l’espectacle lumínic amb drons, la Nit Jove o el Marrockxí. 

Podeu consultar tot el programa de festes a: festes.marratxí.es