L’Ajuntament de Marratxí ha presentat avui dimarts una nova edició de Fang Tapa, la ruta de tapes en tren que ens durà per 8 restaurants de Sant Marçal, Sa Cabaneta i Pòrtol els dijous 24 i 31 d’agost.

La proposta té l’objectiu de mostrar la varietat gastronòmica i l’oferta de restauració del municipi, amb unes tapes dissenyades expressament per a l’ocasió presentades en plats de fang.

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, i la regidora de Promoció Econòmica; Comerç, Indústria i Turisme, Odette Torres, han presentat en roda de premsa aquesta nova edició, més familiar, que comptarà amb activitats infantils, animació, castells inflables i ludoteca.

El batle ha destacat que amb aquesta iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Marratxí, es dona suport als empresaris restauradors que hi participen. Amb una proposta que inclou activitats familiars es vol dinamitzar l’activitat d’aquests nuclis durant les darreres setmanes del mes d’agost.

Llompart ha convidat a tots els marratxiners a participar d’aquesta iniciativa a qualsevol dels vuit establiments que participen en aquesta edició de Fang Tapa.

El tren, amb capacitat fins a cinquanta persones, és gratuït i no requereix reserva prèvia. El recorregut és una ruta circular i passarà cada 35-40 minuts per cada restaurant, encara que també hi ha trams que es poden fer a peu. 

La sortida es farà a la Verònica de Sant Marçal i anirà cap al primer local al voltant de les 19 h. Podem consultar tota la informació respecte del recorregut i els horaris a la pàgina web https://marratxi.es/fangtapa