L’Ajuntament de Marratxí ha presentat la reforma del quarter de la Policia Local de Marratxí. Les obres han consistit en la millora de l’accés de l’atenció al públic amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques. També s’han ampliat els vestuaris, tant femenins com masculins, que comptan amb banys i dutxes nous.

La reforma del quarter de la Policia Local obeeix també a la necessitat d’adequar les intal·lacions a la plantilla del cos que ja ascendeix a 58 membres i necessita d’espais més amplis i més polivalents.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha expressat la seva satisfacció de presentar la reforma del quarter de Policia Local. “Hem adaptat les instal·lacions perquè els policies estiguin en millors condicions i el públic també gaudirà d’unes instal·lacions més accesibles. A més, estam agraïts a la subvenció que ens ha atorgat el Consell de Mallorca per poder fer la reforma”.

Les obres, que han suposat una inversió de 160 mil euros, s’han duit a terme en els darrers mesos en dues fases per tal de no alterar el dia a dia del quarter i no afectar a l’atenció al públic. Per aquesta raó durant les obres es van habilitar uns mòduls annexos al quarter per atendre al públic sense afectar a les obres.

En la primera fase es van acondicionar els accesos al quarter i a les oficines i en la segona fase es va reformar el vestuari masculí i totes les dependències policials de la planta baixa, així com la sala de les cel·les. A més, s’ha creat un accés directe a la part administrativa per tal de millorar l’atenció ciutadana i s’ha pintat i modernitzat la rotulació del quarter.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Interior, Pedro López, ha destacat que aquesta reforma “pretén modernitzar el quarter i adaptar-lo a les necessitats actuals amb una plantilla de 58 membres enfront dels 15 que hi havia quan va entrar en funcionament aquest quarter”.