Gairebé 5.000 persones han assistit avui al Magrana Tardor Fest, el festival musical organitzat per l’Ajuntament de Marratxí. Des de les 10 del matí fins a les 16 hores milers de persones han omplit l’esplanada de la Verònica de Sant Marçal per gaudir dels concerts de Xanguito, Mel i Sucre, La Fada Despistada, Monkey Doo i Situation Group.

Milers de persones, amb una gran presència de públic familiar, han visitat també el mercadet artesanal i de producte local, el taller de ceràmica, a més dels tallers per als més petits, el rocòdrom, el tir amb arc o el de Protecció Civil sobre maniobres de reanimació cardiopulmonar, entre altres.

El Magrana Tardor Fest ha celebrat enguany la seva primera edició després que el Consistori decidís reconvertir l’antiga Fira de la Tardor en aquest nou festiva musical que pretén entretenir i educar els infants a través de la música, a la vegada que vol convertir-se en un esdeveniment per a l’oci i esbarjo de les famílies de Marratxí i per als visitants de tota l’illa.