Aquest dissabte es celebra la V edició de Rata Market a Marratxí. El mercadet s’ha instal·lat al Museu del Fang i el bosquet del seu voltant ple de propostes locals i sostenibles, properes a l’art i l’artesania. 

Les famílies podran visitar fins a les 21 hores una quarantena de paradetes amb productes únics de ceràmica, moda per a adults i per a infants, llibres, decoració, joieria, complements, cosmètics naturals, etc. El mercadet, com ja és tradició, té programades nombroses activitats gratuïtes per a tota la família com tallers, música, contacontes i espectacles. 

A la jornada, també poden gaudir d’una variada oferta gastronòmica amb 8 paradetes de pa i rebosteria, cafè, croquetes, hamburgueses, refrescs i gelats. 

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha visitat el mercadet al llarg d’aquest matí, i ha assegurat que “tot el que sigui una opció cultural pels marratxiners comptarà amb el nostre suport”. Llompart ha afegit que “si l’oferta acosta propostes artístiques i creatives pels més petits, estarem encantats de col·laborar”.