El concert ha comptat amb la direcció del prestigiós José Rafael Pascual Vilaplana, director de les Bandes de Música de Bilbao i de Barcelona

Els beneficis de les entrades venudes, 250 en total, han anat a la Fundación AHUCE (Asociación de Huesos de Cristal de España)

La Banda de Música de Marratxí ha celebrat aquest dissabte 11 de maig el seu tradicional concert solidari a l’auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, a Palma. L’acte ha comptat amb 250 assistents.

En aquesta ocasió la venda d’entrades del concert, 2.000 euros, ha anat íntegrament a benefici de Fundación AHUCE (Asociación de Huesos de Cristal de España). La fundació té com a finalitat la millora de la qualitat de vida de les persones amb la malaltia denominada Osteogènesi Imperfecta (més comunament coneguda com a malaltia dels ossos de vidre), així com a promoure la investigació de la malaltia.

Aquest concert solidari ha comptat amb el mestre José Rafael Pascual Vilaplana, un dels directors més guardonats del món. Pascual Vilaplana és actualment el director de les Bandes de Música de Bilbao i de Barcelona. A més, ha col·laborat i dirigit ocasionalment les més prestigioses bandes i orquestres del panorama internacional.

Entre el repertori, s’han pogut escoltar peces molt conegudes escrites pel director, com Les noces del Manyà, Koinós, però també Old Russian Romances, composta per Franco Cesarini i dedicada al director alacantí.

Julia Piniella, directora de la Fundación AHUCE ha agraït a l’organització de l’esdeveniment el seu suport a través de xarxes socials. “Volem mostrar el nostre agraïment més sincer a la Banda de Música de Marratxí per haver pensat en AHUCE per a aquest concert solidari. Gràcies a tots i cadascun a les persones que estan en aquestes grades i ens feu tenir una mica més d’esperança que un món millor per a les persones amb Osteogènesi Imperfecta és possible. És una malaltia congènita que actualment no té cura, que necessita ser investigada, i per això necessitem recursos.”

El concert ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Marratxí i Unió Musical de Marratxí, formada per la Banda i l’Escola de Música Municipal. El batle de Marratxí, Jaume Llompart, la regidora de Cultura i Ceràmica, Carmen Cañellas i el regidor d’Esports, Juan Antonio Estarellas, han obsequiat el conegut director amb un siurell fet expressament per a l’ocasió.