El Club de Gimnàstica Rítmica Costa i Llobera i el Club de Gimnàstica Rítmica Pont d’Inca han rebut els nous tapissos aquest dilluns

Juan Antonio Estarellas, regidor d’Esports: “l’objectiu és modernitzar les instal·lacions esportives del municipi i atendre a les demandes dels clubs”

El Club de Gimnàstica Rítmica Costa i Llobera i el Club de Gimnàstica Rítmica Pont d’Inca, que s’entrena a l’IES Marratxí, han rebut aquest dilluns sengles tapissos d’entrenament nous per part de l’Ajuntament de Marratxí. Cadascú té un cost de 6.815€ més IVA. El material el va entregar el batle de Marratxí, Jaume Llompart i el regidor d’Esports, Juan Antonio Estarellas.

El regidor va assegurar que “l’objectiu és anar modernitzant les instal·lacions esportives que tant ho necessiten com aquestes, ja que d’aquesta manera atenem les demandes per part dels clubs”. 

Aquesta inversió en material d’entrenament respon a una demanda dels clubs, que reclamaven equipaments nous. En el cas del Costa i Llobera, l’última adquisició de tapissos es va fer abans del 2015 i el Club Pont d’Inca reclamen un segon tapís que es va demanar anys enrere i que, segons l’Ajuntament, no havien rebut.

Club de Gimnàstica Rítmica Costa i Llobera

Es tracta de tapissos oficials de competició de gimnàstica rítmica confeccionats amb moqueta de pèl tallat, de 14 per 14 metres i un total de 196 metres quadrats de superfície. Segons el consistori, tots dos tapissos porten el logotip de l’Ajuntament serigrafiat, ja que, com recorda el regidor, el material “és part del mobiliari d’entrenament dels dos pavellons propis de l’Ajuntament i durant els mesos vinents seguirem en aquesta línia de millorar infraestructures perquè els nostres esportistes puguin entrenar en les millors condicions”. 

Els dos clubs que van rebre el material van mostrar el seu “total agraïment” a el batle i al regidor. Verónica Ruíz, entrenadora del club Gimnàstica Rítmica d’Es Pont d’Inca va assegurar que “això per a nosaltres era impensable, va ser una gran sorpresa perquè les moquetes són molt cares i el nostre club portava 10 anys amb la mateixa i no n’hi havia prou espai per a totes les gimnastes . El fet de veure que ara és una realitat és com un somni complert per a mi i per a les nines”.

Eusebia Arco, entrenadora de Gimnàstica Rítmica Costa i Llobera coincideix amb Verónica i va afegir que “és una de les millors sorpreses que m’han donat a la vida, estic desitjant que arribi el dia d’anar a entrenar per veure que la moqueta segueix allà i que no va ser un miratge”. A més, l’entrenadora va destacar la falta que els feia, perquè amb una moqueta en bones condicions “evitem moltes lesions de les gimnastes”.