L’Ajuntament s’ha mostrat satisfet després que el Govern denegués a Aena l’autorització per la construcció del parc fotovoltaic a Son Bonet. La plataforma Son Bonet Pulmó Verd, associació de veïnats de la zona que porten dos anys i mig de mobilitzacions veïnals, celebra la victòria. 

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha assegurat que estan molt contents i ha recordat que “vam ser els regidors del PP de Marratxí en l’oposició els primers que a principis de 2021 registrem una iniciativa de suport a la plataforma Son Bonet Pulmó Verd a l’Ajuntament. Enteníem i entenem que el parc fotovoltaic havia de fer-se en un lloc en el qual no causés molèsties veïnals, ja que aquest és un espai ideal per a l’oci i esplai dels ciutadans.” Llompart afegeix que “Ara el que ens toca com a equip de govern és treballar amb Aena perquè realitzi una cessió a l’Ajuntament i la zona pugui destinar-se a l’ús públic, perquè la puguin gaudir els veïns”.

El mateix demanen des de Son Bonet Pulmó Verd, una actuació que beneficiaria als habitants de l’entorn del Pla de Na Tesa, Pont d’Inca, Ca’s Capità i Son Llatzet.