L’Ajuntament de Marratxí i la futbolista de Pòrtol Cata Coll han presentat avui el nou camp Son Caulelles-Cata Coll Lluch en reconeixement als seus èxits esportius i per a visibilitzar les fites de l’esport femení. L’acte ha servit per fer oficial la decisió presa per l’Ajuntament de Marratxí, que el passat mes de juny va acordar per unanimitat el canvi de denominació del camp municipal de futbol de Son Caulelles

Cata Coll ha fet la treta d’honor del partit de categoria cadet entre l’Sporting Sant Marçal Atlètic i Platges de Calvià. L’Sporting Sant Marçal va ser el club on Cata Coll va començar la seva carrera i el club que va proposar el canvi de nom del camp de futbol en homenatge a la futbolista portolana.

Cata Coll ha dit que està “molt contenta i molt agraïda” pel canvi de nom del camp de futbol de Son Caulelles. “Encara estic un poc en shock perquè és una responsabilitat molt grossa perquè he jugat aquí des dels cincs anys, he viscut molt de campus i entrenaments a aquest camp i estic molt contenta”.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha afirmat que Cata Coll és un referent de l’esport femení i un exemple a seguir per tots aquells que vulguin fer esport. “Sobretot és un orgull per a tots els marratxiners i marratxineres i crec que és de justícia el canvi de nom per tot el que representa Cata Coll i també per la intenció d’aquest equip de govern de fomentar la igualtat i l’esport femení”.

Cata Coll va fer història la temporada passada amb el seu equip, el Futbol Club Barcelona, en guanyar la primera Champions League femenina per a un club espanyol, títol que se sumava a la Lliga Primera Iberdrola i a la Copa de la Reina. Amb aquest gest, el Consistori pretén reconèixer el nom i la trajectòria esportiva d’aquesta jove marratxinera, a qui els ciutadans van veure iniciar la seva exitosa carrera esportiva que, malgrat la seva joventut, ja s’ha convertit en un motiu d’orgull per als marratxiners i en un exemple que encarna els millors valors de l’esport.

A l’acte ha assistit Fina Santiago, consellera d’Afers Socials i Esports del Govern; Sofia Alonso, presidenta de l’IMAS; el regidor d’Esports, Daniel Mas, i altres membres de l’equip de govern municipal.