Dues agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) han començat a fer feina a l’Ajuntament de Marratxí amb un contracte formalitzat gràcies a una subvenció atorgada a l’Ajuntament concedida pel SOIB i finançada pel Servei Públic Estatal (SEPE).

Una de les treballadores contractades ha estat assignada a l’Àrea d’Ocupació, Formació i Treball, mentre que l’altra treballadora desenvolupa les seves activitats laborals a l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Empresa, Indústria i Turisme. L’objectiu fonamental de les seves tasques a la corporació local és desenvolupar actuacions que promoguin l’activitat econòmica, orientades a solucionar els problemes de la població, creant ocupació, riquesa i millorant la qualitat de vida dels ciutadans de Marratxí.

Entre les funcions de les agents contractades es troba el disseny i l’execució d’un pla estratègic d’ocupació, a més de la promoció del treball cooperatiu entre l’administració local i l’autonòmica. Les dues agents faran feina amb les empreses locals amb l’objectiu de crear acords i pactes territorials per a l’ocupació, difondre oportunitats potencials per a les persones desocupades, elaborar programes formatius, així com donar suport tècnic a empresaris i emprenedors en els seus projectes.