Les obres han consistit en l’asfaltat de la totalitat de l’aparcament, la senyalització de les places i el carril bici que el travessa i la substitució d’un lateral de la reixa que el delimita

L’aparcament del Centre de Salut Muntanya de Son Ramonell compta des de fa uns dies amb unes noves instal·lacions. Entre les remodelacions, s’ha dut a terme l’asfaltat de tota la superfície, de 1.321m² i s’han pintat tant les places de zona blava com el carril bici que creua l’aparcament. A més, s’ha substituït la reixa d’un lateral de l’aparcament, que es trobava tombada. Els treballs s’han dut a terme en tres dies, amb un cost de 22.779,97 euros IVA inclòs.

Les obres s’han executat per petició veïnal i d’usuaris, ja que, segons el regidor de Vies i Obres, Juan Pizarro, “feia uns anys que no es duia a terme cap remodelació. Hi havia molts sots i la reixeta es trobava en un estat deplorable”.

L’aparcament compta amb un total de 42 places rotatives per a usuaris, amb un temps màxim de 2 hores, i 14 places per a treballadors, els qui també reclamaven una millora en l’estat de l’asfalt.

Aquesta millora d’infraestructures no és l’única que ha fet el consistori a la zona. Fa unes setmanes l’Ajuntament de Marratxí va anunciar la restauració del pont de Son Ramonell, que precisament dona accés al Centre de Salut Muntanya i al Polígon, on també es troba l’IES Marratxí.

Igual que amb l’aparcament del centre de salut, la reforma del pont s’ha dut a terme per petició veïnal, per a evitar possibles caigudes o accidents a causa del mal estat que presentaven.