L’Ajuntament de Marratxí invertirà 160.266,94 (iva inclòs) euros a reformar el quarter de la Policia Local, una iniciativa que forma part de tota una sèrie d’inversions i millores que s’han anat realitzant des de l’any 2016 i que respon a una antiga petició del cos.

Les obres, que tindran una durada de quatre mesos, s’iniciaran el pròxim 1 de setembre sota la direcció d’Andrés Aguiló Pico, de l’empresa adjudicatària, Comsa Service Facility Management S.A.O., i estaran dividides en dues fases, “per a no alterar el dia a dia del quarter i que es pugui continuar atenent el públic”, tal com explica Pedro López, regidor de Seguretat Ciutadana, Interior i Recursos Humans. Per tal motiu, s’han habilitat uns mòduls perfectament condicionats en la zona contigua al quarter de la Policia Local perquè es pugui continuar treballant mentre durin les obres.

En la primera fase es condicionaran els accessos al quarter i les oficines; i en la segona fase, es reformarà el vestuari d’homes i totes les dependències policials de la planta baixa, així com “la sala de breafing o les cel·les”. Es crearà a més un accés directe a la part administrativa, millorant així notablement l’atenció al ciutadà.

Aquesta reforma és “molt necessària perquè la plantilla de la policia local de Marratxí ha crescut durant els últims anys i formen part d’ella 56 persones, la qual cosa requereix de més i millors espais. A més, s’eliminaran totes les barreres arquitectòniques, permetent l’accés a la caserna a tots els usuaris”, conclou López.