L’Ajuntament de Marratxí obrirà un any més el període de preinscripcions per als cursos de ceràmica manual i torn, que es desenvoluparan a l’Escola Municipal de Ceràmica entre l’1 d’octubre de 2020 i el 18 de juny de 2021. Així, entre el proper dia 3 d’agost i el 17 del mateix mes, totes les persones interessades en matricular-se podran fer la preinscripció.

Com altres anys, els criteris d’admissió són els anys previs de matriculació als cursos (quants més anys menys punts) i el fet d’estar empadronat o no a Marratxí, tot i que, degut a la situació sanitària actual, l’Ajuntament es reserva el dret d’aplicar altres criteris objectius, si escau. Per realitzar el curs de torn, tant en la modalitat d’iniciació com en la de perfeccionament, és necessari comptar amb coneixements de ceràmica.

El preu de la matrícula és de 25,65 € per a cada un dels cursos i els preus per trimestre són de 66 €  per a les persones empadronades a Marratxí i 132 € per a les no empadronades al municipi.

Les preinscripcions s’han de formalitzar al registre d’entrada de l’Ajuntament (camí de n’Olesa, 66, sa Cabaneta), l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del carrer de Santedat, 2, d’es Pont d’Inca, o a l’OAC del camí de sa Cabana 57, també a es Pont d’Inca. Per a més informació, es pot contactar amb el telèfon de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament 971 797 624. (El quòrum d’alumnat per classe vendrà determinat per les condicions i normativa sanitàries del moment).