Les ‘influencers’ Maria Moyà (@merimoyhom), Carla Nicieza (@carlanicieza), Malen Company (@itsmalenco), Maria Portaló (@mariaportalo) i Espe Perelló (@espe_) han participat en el blog trip organitzat per l’àrea de Turisme i Comerç. Les ‘influencers’, que entre les cinc sumen quasi cent mil seguidors, han visitat aquests dies Marratxí per conèixer els productes i comerços locals del municipi. Han fet difusió dels diferents restaurants, hotels, olleries i centres d’activitats que hi ha a Marratxí.

Durant la seva estança a Marratxí, les influencers han realitzat diferents activitats i han visitat racons del municipi. El primer dia varen visitar l’Hort de Son Caulelles, la possessió de Son Verí, també varen dinar a Cafè Nou a Sa Cabaneta. Llavors varen dur a terme un taller de ceràmica de la mà de Pere Coll i soparen a Sa Terrassa del Secretari. El vespre no varen perdre l’oportunitat de visitar el Crear’t, la millor mostra d’art jove de Marratxí.

El segon dia varen realitzar un taller de ioga a Tramuntana Flow i finalment varen poder observar el municipi des de les altures amb una sortida amb helicòpter. De totes les activitats que varen fer i tots els comerços i restaurants que varen visitar varen fer una gran difusió amb imatges de cada lloc.

L’objectiu del blog trip és donar a conèixer tots els comerços i productes locals de Marratxí i amb l’ajuda d’aquestes influencers que tenen tants de seguidors i que són un referent per a moltes persones podem dinamitzar els comerços locals i aconseguir un turisme de qualitat.