Alcampo, Bauhaus, Decathlon, Eroski, Arabela Hotels, i Salvament Aquàtic, són alguns dels negocis que hi col·laboren

Marratxí, amb la col·laboració i el finançament del Programa SOIB Desenvolupament Local, vol consolidar el Job Days com un punt de trobada  entre empreses i treballadors/es, d’una banda, per ajudar  les persones a  desenvolupar la seva carrera professional i d’altre, a les empreses per  trobar els perfils que més s’ajustin a les seves necessitats. 

Amb aquesta idea  es pretén augmentar la inserció laboral de les persones participants que es  trobin en situació d’atur o millora de feina. Per aquest motiu s’ofereix una  jornada d’entrevistes de selecció, que es durà a terme el dia 16  d’abril a l’edifici polivalent de Sa Deixalleria, situat al Polígon Industrial de  Marratxí. 

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha assegurat que l’objectiu és clar: “ una incorporació immediata al lloc de feina”. Llompart ha explicat també que “aquest format ajudarà a grans empreses i comerços especialitzats del municipi, ja que ha estat una petició per part dels negocis i veïnats. Serà un esdeveniment més dinàmic i ràpid per a tots”.

Hi participen 21 empreses que ofereixen 213 llocs de feina de 60 perfils  professionals. 

Entre les empreses col·laboradores hi trobem: Alcampo, Bauhaus,  Decathlon, Eroski, Arabela Hotels i Salvament Aquàtic. 

Els llocs de feina oferits són molt variats, des de suport telefònic, operari/ària  de jardineria, venedors/es, personal de caixa, personal de neteja, perfils  d’hoteleria, etc.  

Carlota Ariza, regidora de Formació i Treball, ha explicat la feina que han dut a terme des de l’àrea per impulsar aquesta iniciativa. “Hem fet un estudi de mercat per entendre el que reflecteix perfectament la realitat del mercat actual i les necessitats del teixit empresarial del municipi”, ha afegit la regidora. 

PARTICIPACIÓ DE LES EMPRESES 

Les empreses han registrat les seves ofertes a la nostra agència de  col·locació. Des de l’Ajuntament es farà una preselecció dels candidats que s’ajustin als perfils i als requisits demandats per les  empreses. 

La participació és totalment gratuïta. L’Ajuntament posarà a disposició de  les empreses un stand. 

PARTICIPACIÓ DELS/ES CANDIDATS/ES  

Les persones que cerquen feina i volen participar en la jornada han de  consultar a la mateixa web del Job Days o a la web de la nostra agència de  col·locació les ofertes que els interessin i apuntar-se per acudir a Sa  Deixalleria en l’horari assignat.