L’Ajuntament de Marratxí ha posat en marxa el programa “Estiu Jove”, que inclou activitats formatives i de lleure adreçades a joves d’entre 12 i 16 anys, totes elles dirigides per professionals de les distintes disciplines proposades.

El programa, que conjuga activitats esportives y artístiques, es desenvoluparà al llarg de 6 jornades del proper mes d’agost, començant el dimarts dia 4 i acabant el dijous dia 6.

Batucada (dimarts dia 4), paddle surf i volei (dimecres dia 5), defensa personal (dijous dia 6), rap (dimarts dia11), espais esportius (dimecres dia 12) i ball modern (dijous dia 13) són les activitats que es realitzaran al llarg d’aquest dies i a les quals els joves es poden inscriure.

Totes les activitats tendran lloc en el mateix horari de 10 a 13 hores del matí i el preu per al conjunt de totes elles és de 35 euros.

Inscripcions (fins al 31 de juliol): secretaria@amesweb.org. Més informació a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí, telèfon: 971 071 700 (de 9:00 a 14:00 h).