L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha presentat aquest dimecres ‘Clàssics d’hivern’, un cicle de tres concerts de música clàssica i contemporània per a tots els públics. Els concerts, que se celebraran els dies 5,12 i 13 de febrer, comptaran amb la presència de reputats instrumentistes convidats a Marratxí. Aquests concerts es duran a terme a l’Església d’Es Pont d’Inca, l’espai interior de Sa Deixalleria, així com l’Església de Sant Marçal.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha assegurat que aquest cicle de música clàssica “és una mostra clara de l’aposta de l’equip de govern per la cultura, amb estils molt diversos per a públics diferents. Hem tengut Crear’t, amb una música urbana per a públic jove, els concerts d’estiu, els de tardor, a més de teatre, dansa i escena cultural. I avui convid a tots els marratxiners a gaudir d’aquest cicle de clàssics d’hivern i de l’oferta cultural que ofereix aquest municipi”.

El regidor de Cultura, Josep Ramis, ha explicat que aquest cicle de tres concerts, que combina música clàssica amb contemporània, és “d’un alt nivell musical i esperem que sigui del gaudi de tots els marratxiners”. El primer dels tres concerts serà És petit, però és molt gran-Fantasia. Solnegre el pròxim 5 de febrer a l’església de Sant Alons Rodríguez d’Es Pont d’Inca. Ramis ha explicat que aquest concert és “tot un luxe per la presència de la mezzosoprano Eulàlia Fantova, que ha estat la cantant de la Sibil·la a la catedral de Barcelona durant molts d’anys i per la música barroca de Ferran Pisà”.

Dissabte dia 12 de febrer Sa Deixalleria acollirà el VIII Festival de música de Marratxí amb la Banda Municipal de música. Hi haurà un repertori compost íntegrament per José Alberto Pina, un dels referents de la música de banda contemporània que dirigirà la Banda Municipal. El cicle ‘Clàssics d’hivern’ conclourà el 13 de febrer amb l’Orquestra de cambra de Mallorca tocant La cinquena de Beethoven. El destí tocant la porta, a l’església de Sant Marçal. Tota la informació sobre els concerts i el procés de reserva es troba al web cultura.marratxi.es.