L’Ajuntament de Marratxí ha presentat  aquest dijous la nova seu i la nova imatge corporativa d’Espai Jove a l’Edifici Eika que centralitzarà  les activitats formatives, d’assessorament i socioculturals dirigidas als joves del municipi. 

El procés de rebranding d’Espai Jove obeeix a la necessitat de transformar la imatge gràfica, enfocant-la cap a la nova estratègia del projecte que ara es dirigeix a una població més ampla, els joves d’entre 12 i 35 anys front a l’etapa anterior que anava dirigida als joves d’entre15 i 30 anys.

La nova identitat visual d’Espai Jove es complementa amb el llançament d’una web pròpia, espaijove.marratxi.es. A més, per donar el sus a la nova etapa d’Espai Jove es celebrarà un concert aquest dijous a les sis del capvespre al terrat de l’Edifici Erika, que s’emetrà en streaming per Youtube.

L’Edifici Erika acollirà l’oficina central de totes les polítiques de joventut i albergarà el centre d’informació juvenil. “Hem reorganitzat els espais joves en funció de la nova estratègia dirigida als joves d’entre 12 i 35 anys perquè el millor que podem fer és adaptar-nos a les necessitats canviants dels joves. Per això, avui feim aquest canvi i presentam la nova programació dels espais joves i de l’àrea de joventut”, ha explicat el batle de Marratxí, Miquel Cabot.

La regidora de Joventut, Irene García, ha destacat que l’objectiu és implantar noves polítiques de joventut promocionant la formació, la dinamització i l’acompanyament a la joventut cap a l’edat adulta tant de forma presencial com mitjançant la nova pàgina web i les xarxes socials”.