L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha elaborat un programa d’esdeveniments destinats als més petits del municipi on podran gaudir d’una gran varietat d’espectacles. La música, el teatre i el circ arribaran als carrers de Marratxí amb cinc actes culturals que se celebren a cinc localitzacions diferents perquè tots els nuclis de Marratxí en puguin gaudir.

‘Magrana Petit Fest’ es desenvoluparà entre el 7 i el 23 de setembre i tots els esdeveniments tindran un aforament màxim de 80 persones. Les reserves es poden tramitar a través de la web cultura.marratxi.es

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que l’Ajuntament “segueix apostant fermament per la cultura i aquesta vegada ho fem amb un cicle per a tota la família i especialment per als infants”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Josep Ramis, ha destacat que es tracta d’un cicle de nova creació que s’ha pensat perquè la població infantil del municipi tengui uns esdeveniments creats per ells. “Ho hem fet al setembre perquè consideram que el temps més benèvol permet programar en horaris adequats per als menors sense que hi hagi massa calor. Pretenem arribar a tots els nuclis urbans de Marratxí oferint diferents arts vinculades a la cultura: arts escèniques, musicals, dansa i circ”.

El 7 de setembre encetarà el festival a Pòrtol amb ‘La bruixa Ma-Maduixa’, un espectacle musicoteatral original basat en un conte en què la protagonista és una bruixa tartamuda que no té gaires amics. Una obra on els valors de l’amistat i la humilitat es combinen amb cançons que estimulen la intel·ligència emocional dels infants.

El 11 de setembre arribarà a la Biblioteca d’Es Pont d’Inca ‘El viatge’, un conte de sensibilització mediambiental explicat amb titelles de cartó. El 16 de setembre a Sa Cabaneta podrem veure ‘La minyonia d’un infant orat’, un espectacle per viure, veure i tornar-se a sentir com un minyó. Els actors fan un homenatge divertit, dinàmic i ric en llenguatge, imatges i tendresa d’aquest llibre de Llorenç Riber.

El 21 de setembre arriba a Cas Capità ‘Eufònics’, on coneixerem dos personatges que són fruit d’una gran inspiració dels seus creadors: el capità Fiu i Armando Dorsal. Un espectacle que aplega teatre còmic, música en directe, bon rotllo, el millor circ i una interacció́ constant amb el públic.

I el ‘Magrana Petit Fest’ acabarà a Sa Cabana amb ‘Les simples coses’ el 23 de setembre. Els protagonistes d’aquesta obra són dos vellets encarregats de contar amb humor els seus records d’anys de joventut. El circ, la dansa, el teatre i la interacció amb el públic s’uneixen en aquest espectacle al servei d’una història entranyable, capaç d’emocionar i sorprendre tant a petits com a grans.