Tres brigades de set operaris es dedicaran a les tasques de desbrossament en una campanya extraordinària

Les actuacions abarquen 17 nuclis de Marratxí en els propers tres mesos, en horari de matí i horabaixa

L’Ajuntament, a través de l’empresa Marratxí XXI, reforça les actuacions de desbrossament per el propers tres mesos amb una sèrie d’actuacions extraordinàries per evitar el risc d’incendi a les zones públiques ajardinades i solars amb vegetació excessiva o seca, que pugi ser inflamable. El desbrossament també permet una circulació més còmoda i segura per els vianants i aquells veïns que passegen cans.

Les tasques de desbrossament extraordinari les duran a terme tres brigades diferents amb set operaris en total, que treballaran de matí i horabaixa, del 2 de maig a l’1 de juliol. Les actuacions començaran a Pòrtol, Sa Cabaneta i Sant Marçal de dilluns a dissabte, Es Caülls, Es Figueral i Son Ramonell de dilluns a divendres horabaixa i Cas Capità, Can Carbonell, Nova Cabana i Sa Cabana també a l’horabaixa.

Altres nuclis que es veuran beneficiats per aquestes actuacions, molt importants de cara a l’estiu per evitar el risc d’incendi, Son Verí i Vinya de Son Verí, en horari de matí i Son Daviu, Sa Planera, Es Benestar, Pont d’Inca i Ses Cases Noves en horari d’horabaixa.

Quedaran pendents pels mesos de juliol i agost els nuclis de Marratxinet, Tanca de Can Buc, Can Sionet, Son Bieló, Son Ametler, Camí de Son Sales, Cas Miot, Pont d’Inca Parc, entre d’altres.