Ca ses Monges de Pòrtol va inaugurar el passat dissabte l’exposició Swing d’Estiu de l’artista Pep Suari. L’exposició de l’artista català romandrà oberta des del 15 d’octubre fins al 17 de novembre. Una oportunitat per apropar-se a l’obra del pintor que ha exposat des de fa quaranta anys a tot el món i que ha desenvolupat a Marratxí la seva carrera. L’exposició es pot visitar els dimarts i dijous, d’11.30 a 13.30 h; i els dimecres, divendres i dissabte, de 18 a 20 hores.

Pep Suari explica que les obres que componen aquesta exposició van estar inspirades per una història que ell mateix resumeix així:”l’idea que em va venir al cap era la d’una història que té lloc en un futur molt, molt llunyà, exactament l’any 2072. Es tracta d’un home que rep una herència del seu oncle i, formant part de la mateixa, una sèrie de capses de fusta, numerades de l’1 al 7, a les golfes de la casa del difunt. Dins de les mateixes hi troba unes estranyes pintures multicolors, vibrants, acompanyades d’un escrit amb una única frase: “SWING D’ESTIU”.

Ramon Casas, amic de Pep Suari, explica a la presentació d’aquesta exposició, que figura al web pepsuari.art, que aquestes obres plenes de llum i de colors representen una nova vida plena i d’esperança per al pintor després de travessar una època de dol.