L’artista urbà i il·lustrador Grip Face ha finalitzat la seva intervenció realitzada a la façana del poliesportiu del CEIP Blanquerna a la barriada d’es Pont d’Inca: es tracta de la façana que dona al carrer Moncaire. Aquesta obra abstracta vol omplir de color aquest indret, uns colors que han estat objecte d’un estudi previ per part de l’artista, realitzat a la barriada d’es Pont d’Inca, on Grip Face ha recopilat l’escala pantone més adient.

La finalitat d’aquesta acció respon a l’estratègia de l’Ajuntament de millorar l’entorn urbà de diferents indrets del municipi de la mà de l’art i dels artistes locals, com és el cas de Grip Face. L’artista que hi ha baix d’aquest pseudònim va néixer a Palma al 1988, es va formar a les escoles del dibuix i de la pintura clàssica i començà molt jove a pintar a l’espai públic, treballant damunt suports molt diferents. A la seva obra podem apreciar una important càrrega de la influència del pop surrealista i la gràfica urbana. Es tracta d’un artista multidisciplinari que treballa tant els llenguatges gràfics com els conceptuals, ocupant-se en determinades ocasions de qüestions socials i establint en la seva obra un pont entre l’espai públic i l’expositiu.

Amb aquest intervenció al CEIP Blanquerna, Grip Face cerca l’acumulació de formes i obstacles que formen un equilibri visual i que conceptualment parlen d’una actualitat més agredolç de la que creiem. L’artista planteja un diàleg plàstic per cercar aquest equilibri entre l’atracció visual i la incomoditat conceptual, el pes dels obstacles generacionals que vivim i que no plantegen un futur molt optimista, són dos focus importants en l’obra del creador.

L’obra de Grip Face es pot veure a ciutats com Madrid, Barcelona i Nàpols, així com al Q21 Museums Quarter de Viena i a galeries com el Centre d’Art Contemporani Ses Voltes, el Museu d’Art Hyvinkäää de Finlandia y la Fundació Miró.