El batle de Marratxí, Miquel Cabot, i la gerent de l’Associació d’Ajuda a l’Acompanyant del Malalt (ADAA), Maria Mercerdes Alvarado, han signat l’acord pel qual l’Ajuntament concedeix una subvenció de 4.000 euros a aquesta associació amb l’objectiu de donar suport econòmic al programa que ofereix ADAA així com a les despeses generades per dur a terme la seva tasca social. 

L’Associació d’Ajuda a l’Acompanyant del Malalts a les Illes Balears treballa amb l’objectiu de donar suport a l’acompanyant del malalt amb pocs recursos, que els metges de la seguretat social envien a un hospital fora de les Illes. Per a aconseguir-ho ofereix un programa d’atenció integral que inclou donar informació i facilitar la gestió de dietes per trasllats, pel desplaçament de malalts i dels seus acompanyants i en cas necessari allotjar-los. Principalment van destinades a reduir les despeses d’allotjament de l’acompanyant i del malalt

Ambdues parts acorden treballar en el municipi de Marratxí de manera conjunta per recolzar als acompanyants del malalts amb pocs recursos, a més, es reconeixen mútuament capacitat legal necessària per formalitzar aquest conveni. 

ADAA ha lliurat a l’Ajuntament de Marratxí tota la documentació necessària per acreditar el bon ús de l’aportació econòmica realitzada i amb una declaració de les activitats realitzades on consta un desglossament de les despeses realitzades.