MAGRANA PETIT FEST

L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha el·laborat un programa d’esdeveniments per als més petits del municipi on podran gaudir d’una gran varietat d’espectacles. La música, el teatre i el circ inundaran els carrers del municipi amb cinc esdeveniments a cinc localitzacions diferents per a que tots els nuclis de Marratxí en puguin gaudir.

Magrana Petit Fest es desenvoluparà entre el 7 i el 23 de setembre i tots els esdeveniments tendran un aforament màxim de 80 persones. Les reserves es poden tramitar a través d’aquest web.

7 de setembre

LA BRUIXA MA-MADUIXA

Un espectacle musicoteatral origina basat en un conte en què la protagonista és una bruixa tartamuda que no té gaires amics. A poc a poc, la bruixa demostra que pot superar les seves pors i, a més, ho fa ajudant els que estan al seu voltant. Els valors de l’amistat, la humilitat i la sinceritat estan presents en tota la història i es combinen amb cançons que estimulen la intel·ligència emocional dels infants.

Públic: tots els públics

Lloc: Plaça de Can Flor, Pòrtol

Horari: 19 h

11 de setembre

EL VIATGE

El viatge és un conte de sensibilització mediambiental explicat amb titelles de cartó. A l’Antàrtida viuen en Pingu i la seva família, farts de veure com ca seva es fon, emprenen un viatge pel món a la recerca d’una llar. Al viatge ens mostraran l’estat del planeta. Passaran per illes de plàstic, boscos cremats, terres plenes de fabriques…

Públic: de 3 a 7 anys

Lloc: Biblioteca Municipal, Es Pont D’inca

Horari: 11 h

16 de setembre

LA MINYONIA D’UN INFANT ORAT

Un espectacle per viure, veure i tornar-se a sentir com un minyó. Els actors fan un homenatge divertit, dinàmic i ric en llenguatge, imatges i tendresa d’aquest llibre meravellós. El dos intèrprets narren el llibre amb fluïdesa i comicitat, amb una dramatúrgia i actuació ben fresca i propera. La música, el clown, la màgia, les titelles i les imatges simbòliques formen part d’un aparador magistral i teatral per a l’obra de Llorenç Riber

Públic: tots els públics

Lloc: Plaça de l’Ajuntament, Sa Cabaneta

Horari: 19 h

21 de setembre

EUFÒNICS

Eufònics ens presenta dos personatges que són fruit d’una gran inspiració dels seus creadors: el capità Fiu i Armando Dorsal.
Dos artistes de circ i vells amics ens contaran les increïbles anècdotes viscudes durant una sèrie de viatges en els diferents circs en què han treballat. Un espectacle que aplega teatre còmic, música en directe, bon rotllo, el millor circ i una interacció́ constant amb el públic.

Públic: tots els públics

Lloc: Parc Municipal, Cas Capità

Horari: 19 h

23 de setembre

LES SIMPLES COSES

La història d’una vida explicada en 50 minuts. L’amor, la trobada, els conflictes, les relacions, la mort, són part indispensable de tota vida. En aquesta obra volem compartir amb el públic l’humor que aquests dos personatges troben en el seus records. Els protagonistes d’aquesta obra són dos vellets encarregats de contar amb humor els seus records d’anys de joventut. El  circ, la dansa, el teatre i la interacció amb el públic s’uneixen en aquest espectacle al servei d’una història entranyable, capaç d’emocionar i sorprendre tant a petits com a grans.

Públic: tots el públics

Lloc: Plaça del Mercat, Sa Cabana

Horari: 19 h