L’Ajuntament de Marratxí ha activat un operatiu especial en el marc de la pandèmia de coronavirus per als dies 31 d’octubre i 1 de novembre amb motiu de les visites al cementiri municipal per la festivitat de Tots Sants. S’ha establert que l’horari de visites per aquests dos dies serà de 8 del matí fins a les 21 hores del vespre.

Dissabte dia 31 d’octubre i diumenge dia 1 de novembre només hi haurà dues entrades operatives: la principal i l’entrada de la capella. Hi haurà un registre d’assistents i se’ls prendrà la temperatura. Dos agents de seguretat privada vetllaran pel compliment de l’aforament i la distància de seguretat. A més, s’habilitaran dos dispensadors de gel hidroalcohòlic a cada entrada del cementiri. Per evitar aglomeracions s’ha suspés la missa que habitualment se celebrava dia 1 de noviembre.

El consistori ha previst tanques de separació per si fos necessari delimitar els espais. No obstant això, la regidoria de Vies i Obres, Infraestructures i Serveis Funeraris confia en què no es produiran aglomeracions perquè el cementiri marratxiner té un aforament de 450 persones i una superficie de 19.000 metres quadrats. En aquest sentit, el consistori recorda els ciutadans que, si volen evitar aglomeracions, poden visitar els seus difunts dies abans o posteriors a la festivitat de Tots Sants.