L’Ajuntament de Marratxí, des de l’àrea de Participació Ciutadana, ha presentat la II Festa d’Entitats Ciutadanes que se celebrarà aquest diumenge, dia 2 d’abril. La diada tindrà lloc a la plaça local AAVV d’Es Figueral, de 10.00 a 21.00 hores. 

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha fet referència a l’eslògan ‘Marratxí és viu’ per presentar la Festa d’Entitats Ciutadanes i així destacar el conjunt d’activitats i diades que es realitzen al municipi. Ha assenyalat que “el nostre registre d’entitats i associacions és major que mai”. Cabot ha afegit que “amb aquesta festa podran mostrar als visitants quines activitats fan i de quina feina s’encarreguen al municipi. No podem entendre Marratxí sense el nostre teixit associatiu”.   

El consistori ha preparat una diada plena d’activitats organitzades per les diferents associacions participants. Entre les activitats es poden trobar conta contes, sevillanes, demostració d’esgrima, ball en línia, mercadets, castells inflables, pisco dance, entre altres. 

La regidora de Participació Ciutadana, Neus Serra, ha afegit que “és una festa lúdica on tenen cabuda grans i petits”. També ha animat que “totes aquelles persones que vulguin conèixer les activitats que ens ofereixen les diferents associacions visitin aquest diumenge la diada”. Per acabar ha agraït a totes les entitats i associacions la feina desinteressada que fan donant cabuda a totes les persones. 

És una jornada on les diferents entitats ofereixen a tots els visitants diverses activitats i serveis per gaudir entre tots. Així també es donen a conèixer i demostren la feina que es fa a les associacions.