L’Ajuntament de Marratxí ha inaugurat aquest dijous 29 d’octubre l’exposició “Be Like Water” de l’artista Mar Ripoll. La mostra, que és la primera de la tardor a Marratxí, es podrà visitar fins el dimecres 25 de novembre, de dimarts a dissabte, de 18 a 20 hores, al centre d’exposicions de s’Escorxador de Marratxí.

L’exposició compta amb una vintena de quadres acrílics on veiem com l’artista ha combinat al seu laboratori pintura, ceres, resines i aigua. A la mostra podem “observar com els materials es relacionen entre sí des de les meves accions d’intensitat creativa, fent dripping en diversos suports d’alumini, fusta, tela i observant el seu comportament i estructuració”, explica Mar Ripoll.

Com a protocol de seguretat per la Covid-19, els assistents hauran de fer-se netes les mans amb hidroalcohol a l’entrada i a la sortida de l’esdeveniment i no es podrà fer ús dels banys. És obligatori l’ús de mascareta, respectar l’aforament indicat a cada espai i mantenir la distància interpersonal de 2 metres, excepte si es conviu al mateix nucli familiar.