Les noves instal·lacions corresponen a una subvenció del Consell de Mallorca de 149.259 euros. La substitució dels sòls és una inversió feta pel consistori de 31.632 euros.

Els infants d’ Es Caülls, Ses Cases Noves i Son Ramonell i les seves famílies estaran d’enhorabona perquè a prop de casa trobaran nous parcs on jugar. A més, set parcs més del municipi, dos a Sa Cabana, un en Es Pla de na Tesa, un en Es Pont d’Inca, dos a Son Ametler i un altre a Sa Cabaneta, estrenaran un sòl nou. Les tres primeres novetats provenen d’una ajuda del Consell Insular de Mallorca, i la resta, del Pla de Renovació de Parcs Infantils de l’Ajuntament de Marratxí.

Les noves instal·lacions infantils responen a les demandes dels veïns i formen part d’una subvenció en espècie del Consell Insular, amb un valor econòmic de 149.259 euros. Pel que fa a la substitució dels sòls, és una inversió realitzada pel Consistori que suma un total de 31.632 euros.

En alguns casos, la utilització continuada i intensa dels parcs infantils per part dels nens havia deixat el terra en condicions no òptimes per al joc. Per tal de garantir la seguretat i el benestar dels infants, l’Ajuntament va començar l’any passat a revisar i renovar aquests espais. Segons el regidor de Parcs i Jardins, Juan Antonio Estarellas, “a més de la inversió que hem fet en aquests set parcs, portem molts mesos realitzant una intensa tasca de manteniment als altres parcs infantils, perquè els nens de Marratxí puguin gaudir-ne durant molts anys”.

Concretament, les novetats es troben als següents llocs:

C/ de l’Hort, a Caülls

C/ de Gabriel Maura, a la zona comercial de ses Cases Noves

C/ de Joan Capó, darrere del PAC de Muntanya, a Son Ramonell

Els parcs amb un nou sòl són a:

C/ de Gómez Ulla, Sa Cabana

Pl. de Bartomeu Riera, Sa Cabana

C/ de Sitjar, Es Pla na Tesa

Can Malvasia, Es Pont d’Inca

C/ de la Figuera, en Son Ametler

C/ de Vistalegre, Sa Cabaneta