L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Joventut, presenta Creart Live, la mostra d’art jove en directe que se celebrarà a la plaça de l’Associació de Veïns d’Es Figueral el pròxim dijous 21 de juliol, de 20 a 24 hores. A Creart Live es desenvoluparan activitats relacionades amb la música, la pintura, la literatura, el ball, la dansa, etc., per tal d’apropar la creació artística als joves i per promocionar els artistes del municipi. Tota la informació sobre aquest esdeveniment es troba al web espaijove.marratxi.es.

Crear’t és un projecte cultural i artístic que pretén donar a conèixer als més joves i a la població en general les produccions i projectes artístics dels participants. Per això, els artistes duran a terme tallers i activitats destinades a mostrar el seu art a grups d’adolescents i joves del municipi per tal d’establir un vincle entre l’entorn i la cultura artística.

Crear’t aspira a convertir-se en un laboratori de creació, un espai per a la producció i transmissió de les pràctiques artístiques contemporànies que doni visibilitat als processos de creació, propiciï exposicions i activitats per a diferents públics i activitats pedagògiques diverses.

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí, es pretén donar suport a la cultura artística del municipi. Crear’t brinda l’oportunitat de donar a conèixer el patrimoni artístic i fomentar l’art entre la població més jove. Les activitats culturals han demostrat ser un espai idoni per cohesionar els grups de joves i fomentar l’estima a la cultura del territori.

Entre els participants en Creart Live estarà Joan Deià, que realitzarà una mostra d’art pictòric en viu; Eméa, que realitzarà una peça expressiva amb pintura plàstica, esprai i ceres en viu; Irene Gijón, que farà una adaptació teatral del llibre ‘Cartas de las heroínas’. Se celebrarà també un concert de jazz de la mà de Lucas Hernaiz, a més d’un recital-contacontes poètic a càrrec de Juan Recio. A Creart Live s’instal·larà un mercadet de joves artesans i una àrea de Foodtrucks a disposició de tots els assistents.

Creart Live succeix Crear’t, la mostra d’art jove de Marratxí que es va celebrar el passat mes d’octubre i que va congregar més de 3.000 persones a la plaça de la Mediterrània.