L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha presentat avui ‘Cultura a la Fresca’, el programa d’activitats socials i culturals per a tot l’estiu dissenyat per l’Ajuntament de Marratxí. El programa, que es desenvoluparà entre el 8 de juliol i el 27 d’agost, preveu un gran nombre d’activitats per a tots els públics i en tots els nuclis urbans.

El programa, que es pot consultar a cultura.marratxi.es, inclou teatre, circ, música; tallers de dinamització, exposicions, com el XXXV Certamen de Pintura de Sant Marçal o el VIII Festival de Bandes de Música de Marratxí.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha destacat que des de 2015 “el Consistori es va marcar l’objectiu de ser un referent cultural a l’illa de Mallorca i crec que ho estam aconseguint marcant-nos objectius molt ambiciosos. Acabant de sortir de les festes de Sant Marçal, que han estat unes festes amb un gran èxit de participació, i ara presentam ‘Cultura a la Fresca’, amb molta cultura i dinamitzant el municipi durant tot l’estiu. Seguim amb l’objectiu de ser un referent cultural i que quan la gent pensi en Marratxí pensi en cultura”.

El regidor de Cultura, Josep Ramis, ha explicat que una de les novetats d’enguany és que ‘Cultura a la Fresca’ s’amplia als dissabtes de juliol, a més dels d’agost, com és tradicional. “És un cicle molt eclèctic pensat en tots els públics i on podem veure moltes disciplines artístiques: arts plàstiques, música, teatre, dansa, poesia… i sempre comptant amb els creadors marratxiners per fer de la cultura i de Marratxí un lloc especial”.