L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha presentat la Setmana de les Lletres, que se celebrarà entre el 19 i el 23 d’abril, amb un ampli programa d’activitats, tan infantils com per a la població adulta, que comptaran amb escriptors i autors, majoritàriament marratxiners, i que servirà per commemorar el dia de Sant Jordi, que se celebra el dia 23 d’abril. L’agenda d’activitats es pot consultar a cultura.marratxi.es.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que la Setmana de les Lletres respon al compromís del Consistori de fomentar la cultura. “Celebram la Setmana de les Lletres amb activitats per a tots els públics, però especialment per als més petits amb l’objectiu de fomentar la lectura entre ells, i esperam gaudir d’una Setmana de les Lletres plena de cultura i de llibres”.

Entre les activitats programades, hi haurà contacontes, tallers, teatre, presentació de llibres, el Bibliotrivial Sant Jordi 2022, i el Correllengua 2022. Aquesta iniciativa sorgida el 1995 de la mà de l’entitat Joves de Mallorca per la Llengua, consisteix en una cursa de relleus no competitiva que empra la flama de la llengua com a testimoni, que passa de mà en mà a tots els participants durant el recorregut. La flama arribarà a Marratxí a les 11 hores fins a les 12.15 hores.

“Hem preparat un seguit d’activitats, des de contacontes per als nins, musicoteràpia per a nadons, activitats a les biblioteques per a joves i gent gran, zones de teatre, etc”. ha explicat Josep Ramis, regidor de Cultura, que ha destacat que el dia 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi, el Museu de Fang acollirà una jornada d’horabaixa amb tallers, contacontes, presentació de llibres i que el divendres 22 tindrà lloc el correllengua “per fer visible l’ús del català a Mallorca”.