El batle i la regidora de Comerç i Indústria es reuneixen amb la directora general d’Indústria i Polígons Industrials

La sortida a l’autopista d’Inca en direcció Palma, i un estudiar la fórmula per a millorar l’oferta de transport públic per a empleats són algunes de les sol·licituds

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, i la regidora de Comerç i Indústria, Odette Torres, han mantingut aquest matí una reunió amb la directora general d’Indústria i Polígons Industrials del Govern, Ingrid de la Fuente, a la qual han traslladat una bateria de més d’una vintena de millores per al Polígon Industrial de Marratxí. Entre elles, han sol·licitat que el Govern demani també al Consell de Mallorca la necessitat d’obrir una nova sortida del polígon a l’Autopista d’Inca, en direcció Palma, “i així tenir més força, ja que des de l’Ajuntament també l’hem sol·licitat”, ha explicat el balte. Es tracta d’una actuació demandada pels empresaris de polígon que també beneficiaria als veïnats de Es Figueral i És Caülls, en reduir-se el trànsit de camions i vehicles per la zona.

Traslladar a la Direcció General de Recursos Hídrics la necessitat de millorar diversos trams del llit del Torrent de Coa Negra al seu pas pel polígon és una altra de les peticions, així com ajudes per a l’eliminació de uralitas en les cobertes de les naus industrials, agilitzar tràmits burocràtics, i estar informats dels avanços de la nova llei de polígons industrials que està elaborant el Govern. Dur a terme un estudi per a oferir als treballadors del polígon una bona solució de transport públic ha estat una altra de les peticions.

El batle ha qualificat la reunió de molt positiva, i ha agraït la predisposició de la directora general per a dur a terme les diferents sol·licituds de l’Ajuntament.