L’Ajuntament de Marratxí ha fallat aquest divendres 5 de febrer els premis del Concurs de Disfresses de Sa Rua de Marratxí 2021. Una trentena de participants han publicat els seus vídeos a Instagram amb l’etiqueta o hashtag #RuaMarratxí2021. Enguany aquest esdeveniment social i cultural d’arrelada tradició popular al municipi s’ha celebrat de forma digital per les restriccions sanitàries contra la pandèmia de Covid-19.

Els participants han fet possible que Sa Rua Marratxí 2021 hagi estat multitudinària malgrat que enguany no s’ha pogut celebrar als carrers. Els vídeos havien de mostrar la disfressa al complet i podien contenir música, coreografia, i/o altres expressions artístiques.

Els criteris del jurat per valorar el vídeo de la disfressa han estat l’estètica, el grau de dificultat, l’esperit de carnaval, la creativitat i originalitat, el ritme i la coreografia. Els guanyadors en les diferents categories del concurs de disfresses de Sa Rua 2021 han estat:

a) Rocío Jiménez Torres en la categoria de disfressa individual infantil (https://www.instagram.com/p/CKy8Mj-jw9b/?utm_source=ig_web_copy_link)
b) Víctor Barrientos Ros en la categoria de disfressa individual adults (https://www.instagram.com/p/CKxR-BtAZYf/?utm_source=ig_web_copy_link)
c) Caterina Serra Martorell en la categoria de disfressa en parella. (https://www.instagram.com/p/CK19dLiKV6-/?utm_source=ig_web_copy_link)
d) Rocío Pérez Fernández en la categoria de disfressa familiar o en grup (https://www.instagram.com/p/CKvkVsIKSu9/?utm_source=ig_web_copy_link)

L’única categoria que ha quedat deserta ha estat la de disfressa individual juvenil. La dotació dels premis ha estat de 200 euros per a les tres primeres categories; 450 euros per a la millor disfressa en parella, i 600 euros per a la millor disfressa familiar o de grup. El nom de les persones guanyadores es publicarà al web de l’Ajuntament de Marratxí (www.marratxi.es).