El Museu del Fang ja ha obert les portes de l’exposició Pedro Sureda retorna a ca seva. L’obra pictòrica de l’artista estarà presentada a la que va ser la seva casa al llarg de mig segle. Sureda, juntament amb la seva família, varen ser els darrers que varen habitar aquest espai.

La mostra recull els olis, pastels i les aquarel·les que va crear al mateix molí. A més, també es podran observar altres aspectes de la seva obra com la capacitat de síntesi i la rebel·lia crítica que el caracteritzava a través dels personatges d’humor que va crear als dibuixos.

Quaranta anys després de la seva mort, les obres tornen al molí, en un exercici de la seva filla, Catalina Sureda, per reviure la figura del seu pare. Sureda va rebre guardons al llarg de la seva vida, com la Medalla d’Or de la Diputación de Baleares, l’any 1948, el Premi Ciutat de Palma de 1957, la Primera Medalla de Dibuix del XXXIV Salón de Otoño del Círculo de Bellas Artes, l’any 1980, entre d’altres.

L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 10 a 13h i els dimecres, divendres i dissabtes de 18 a 20h, fins al 13 d’octubre.

A la inauguració, hi varen assistir entre altres, el batle de Marratxí, Jaume Llompart, i la regidora de Cultura, Carmen Cañellas.